Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΝΤΕΣ ΡΙΝΤΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ Ε.  ΤΕΝΤΕΣ ΡΙΝΤΟ




Το σύστημα τέντας ριντό κασονέτο είναι λειτουργικό κάθετο σύστημα σκίασης, το οποίο περιλαμβάνει κασονέτο στο οποίο τυλίγεται το πανί, το PVC ή η ζελατίνα και πλαινούς οδηγούς με βουρτσάκι οι οποίοι επιτρέπουν στο πανί να ρολάρει άνετα και να μονώνει πλήρως από τις καιρικές συνθήκες. Λειτουργεί χειροκίνητα ή ηλεκτροκινούμενα.
Oi ζελατίνες τέντες είναι ένα μη παραδοσιακό είδος τέντας που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ξεπερνούν τα μειονεκτήματα των παραδοσιακών τεντών, χωρίς όμως να υστερούν σε χρηστικότητα και αντοχή.
Πιο συγκεκριμένα, οι ζελατίνες τέντες ναι μεν προσφέρουν όλες τις εφαρμογές των παραδοσιακών τεντών, όπως η αποτελεσματική κάλυψη εξωτερικών χώρων και η προστασία τους από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία, αλλά, ακριβώς λόγω του διάφανου υλικού με το οποίο είναι κατασκευασμένες, προχωρούν ένα βήμα παραπέρα δίνοντας λύση στον περιορισμό της οπτικής που προκαλείται μετά την εγκατάσταση ενός παραδοσιακού συστήματος τέντας. Έτσι, με την τοποθέτηση τέντας ζελατίνας θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα προνόμοια μιας παραδοσιακής τέντας, χωρίς όμως να επηρεάζεται αρνητικά το οπτικό πεδίο της βεράντας ή της ταράτσας σας.
Οι τέντες ζελατίνας έχουν εξελιχθεί σε υψηλό βαθμό και πλέον προσφέρουν ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο όσον αφορά την χρηστικότητά τους αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Λεπτομερέστερα, μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να συναντήσετε κατά την επιλογή τεντών του εν λόγω είδους, είναι η προστασία από ηλιακή ακτινοβολία UV, αντιθαμπωτικό υλικό για την αποφυγή αλλοίωσης της διάφανης ιδιότητας της τέντας σε βάθος χρόνου, όπως επίσης και ύπαρξη ελάχιστων τοξικών και βαρέων μετάλλων, σε περίπτωση που επιθυμείτε να είστε... φιλικοί ως προς το περιβάλλον.
Ύστερα από τα παραπάνω, αν επιθυμείτε την τοποθέτηση τέντας ζελατίνας στον δικό σας χώρο είτε απλά θέλετε να επισκευάσετε την ήδη υπάρχουσα ζελατίνα σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε την εγκατάσταση τέντας ζελατίνας προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στα γούστα σας. Απομονώστε τώρα τον εξωτερικό σας χώρο από το κρύο, τη βροχή και τον αέρα χωρίς να χάνετε οπτική με την εγκατάσταση τεντών από ζελατίνα.